Jabra EVOLVE 30 II MS Stereo

Raske fakta

Overføringsteknologi Kablet Farge Svart Type Hodesett 

Jabra Evolve-serien er et profesjonelt sortiment av headset for å forbedre konsentrasjonen og konversasjoner. Premium støydemping gir deg fred og ro til å arbeide i et støyende, åpent kontormiljø og skaper effektivt en konsentrasjonssone rundt deg slik at du kan være fokusert.


SØRGER FOR AT DU ER FOKUSERT VED Å ELIMINERE FORSTYRRELSER I LIVLIGE, ÅPNE KONTORMILJØER Jabra Evolve-serien hjelper deg med å skape din egen konsentrasjonssone med premium aktiv og passiv støydemping - slik at du ikke forstyrres av omgivelsene, men kan konsentrere deg om ditt. Få redusert ytterligere avbrudd med opptatt-indikator som viser om du er tilgjengelig eller ikke for kollegaer.


LAGET FOR BÅDE MUSIKK OG STEMME Med et oppsett mikrofoner og høyttalere i verdensklasse som virkelig er laget både for stemmekommunikasjon og for å lytte til musikk, kan du fritt velge om du vil være i din egen konsentrasjonssone eller aktivt delta i kommunikasjonen rundt deg.


LAR DEG BESTEMME HVOR DU ARBEIDER Bruk headsetet ditt hvor du vil. Koble enkelt til datamaskinen din via USB-basert kontrollenhet. Du kan dessuten enkelt endre kontorheadsetet til et svært elegant personlig headset når du er på farten, ved sømløst å integrere mikrofonarmen i hodebøylen.


kr 890,00
Please select variants first